Jouluiloa Ukrainaan kahdella autolla – Kiitos jokaiselle auttajalle!

APUA
UKRAINAAN

YHTEISHENGELLÄ
APUA UKRAINAAN

Jouluiloa Ukrainaan kahdella autolla – Kiitos jokaiselle auttajalle!

Lähtöön on aikaa 12 päivää – Matkaan 2:lla autolla

Tällä kertaa lähdemme viemaan jouluiloa Ukrainaan kahdella autolla. Mukana letkassa ovat Taina ja Juha Pekka Karjalainen Vieremältä isolla kuorma-autoksi rekisteröidyllä pakettiautolla. Taina on jo aiemmin auttanut kauttamme Ukrainaa suurella työpanoksella. Taina oli kontaktina Delipap Oy:lle, kun saimme heidän kauttaan autokuormallisen vaippoja Ukrainaan. Lisäksi Taina on tehnyt suuren määrän äitiyspakkauksia ja osallistunut auttamistyöhöön muutenkin.

Haluatko osallistua matkakuluihin?

Polttoaine-, laiva- ja yöpymiskustannukset kahdella autolla mennessä ovat isot. Osan kuluista saamme katettua Fidan avustuksella, mutta emme kaikkea. Jos haluat osallistua matkakuluihin niin kirjoita maksaessasi tilinumerolla viestikenttään ’polttoainekulut’.

Pakkaustalkoot maanantaina 20.11. alkaen klo 14.00.

Tapaamme helluntaiseurakunnalla klo 14.00. Suurin osa tavaroista pakataan kunnan käyttöömme antamalla varastolla ja osa helluntaiseurakunnasta.

Uusia lahjoituksia

Olemme saaneet sairaalatarvikkeita Tampereen yliopistollisesta sairaalasta ja monenlaista avustustavaraa Kiuruveden helluntaiseurakunnasta vietäväksi Ukrainaan. Lisäksi Sähkö-Suneco Oy lahjoitti keräykseen hyviä talvisaappaita ja fleecetakkeja. Aiemmin Sähkö-Suneco Oy/Keijo Luukkonen on lahjoittanut aggregaatin Ukrainaan.

Kiitos lahjoituksista!

 

 

Vesa laittoi kunnon teippaukset Retkiheikin kuorma-autoon.

Hyvä asia saa näkyä selkeästi!

Lahjoita verkkopankilla

Lahjoita suoraan tilille

Lahjoita tilinumerolla
FI29 5345 0820 0479 60

Viesti: Ukraina