Tulva-alueen ukrainalaiset kiittävät vesiavusta

APUA
UKRAINAAN

YHTEISHENGELLÄ
APUA UKRAINAAN

Tulva-alueen ukrainalaiset kiittävät vesiavusta

Ukrainankansalle.fi lahjoitti vettä tulva-alueelle

Vettä riittää, mutta ei juomakelpoista.

Vapaaehtoiset työssä

Vesi tuli suureen hätään ja hakijoita riitti.

Pika-apumme saavutti tarvitsevat

Olemme toimittaneet pika-apuna 2000 € arvosta vettä tulva-alueelle. Apu on nyt saavuttanut tarvitsevat. Yhteistyökumppanimme Betania organisoi avun perillemenon. Pula vedestä oli suuri ja halusimme toimittaa vettä nopeasti tarvitseville. Yllä näet videoita vapaaehtoisten työstä ja veden hakijoista. Ukraina kiittää!

Seuraava avustusmatka

Seuraavalla avustusmatkalla viemme Ukrainaan ruokaa, makuutarvikkeita, pyörätuoleja ja muuta hätä-apua. Kartoitamme parhaillaan suurimpia tarpeita.

Seuraavaa avustusmatka on elokuulle. Katso sivulta ’Ohjeita lahjoittajille’, millaista tavaraa Ukrainassa tarvitaan. Haluamme vastata mahdollisimman hyvin todellisiin tarpeisiin. Tästä olemme saaneet myös kiitosta ukrainalaisilta.

Kiitos, kun jaksatte seisoa ukrainalaisten rinnalla!  Lahjoita..

Perhe Ukrainasta, Dniprosta Pihtiputaalle paluukyydissä?

Tällä hetkellä tutkimme mahdollisuutta tuoda raskaana oleva äiti ja neljä lasta Dniprosta paluukyydissä Pihtiputaalle. Äidin sisko ja äiti asuvat jo Pihtiputaalla. Tämä on vielä epävarmaa ja tutkimme asiaa.

Pysyvä keräyslupa

Pysyvä keräyslupa saatiin vihdoin 8.6. Nyt voimme kerätä lahjoituksia ilman rajoituksia. Keräysluvan numero on RA/2023/722.