Maaliskuun 2024 matka

Teemme kuudennen matkamme Ukrainaan jälleen Retkiheikin ja Fida International:in sponsoroimana.  Fida osallistuu matkakuluihimme 2500€:lla ja Retkiheikki lahjoittaa käyttöömme ammattikuskin ja kuorma-auton. KIITOS VESA!

Saimme jälleen Delipap Oy:stä suuren vaippalahjoituksen. Yhteensä 25 eurolavallista lasten vaippoja (n. 4000kg).

Viemme vaipat maaliskuun kuormassa Ukrainaan. Ukrainan kumppanimme toimittaa vaipat Itä-Ukrainan köyhille lapsiperheille. Osa vaipoista menee lastenkoteihin ja osa Länsi-Ukrainan köyhille romaaniperheille.

Kuormaan täydennystä Padasjoelta, Viitasaarelta ja Lauttasaaresta

Vaippojen lisäksi kuormaan mahtuu 13 m³ muuta avustustavaraa.

Padasjoen Helluntaiseurakunta ja Rouvilan pariskunta ovat keränneet paljon tarpeellista hätäapua, jota otamme kuormaamme  mukaan mahdollisimman paljon.

Viitasaarelta Marjut Shildt vapaaseurakunnasta on myös kerännyt maaliskuun kuormaan avustusta. Marjutin kautta voi ostaa/tilata myös T-paitoja ja huppareita.

Hernerokkaa Lauttasaaresta

Ukrainan uskollinen tukija Lauttasaaren K-Supermarket lahjoittaa jälleen Ukrainaan hernerokkaa. Kiitos kauppiaalle!

 

Talkoot varastolla joka torstai 16-18

Lahjoituksia on edelleen tullut hyvin. Kiitos kaikille lahjoittajille!

Kokoonnumme jatkossa Ukraina-varastolle pakkaamaan ja valmistelemaan Ukrainan matkoja JOKA TORSTAI KLO 16. Olemme paikalla 1-2h tilanteen mukaan. Jokainen halukas on tervetullut mukaan talkoisiin silloin, kun siihen on mahdollisuus. Näin saamme jaettua työmäärää tasaisemmin (vältämme hässäkkää ennen lähtöä).

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita auttamaan. Myös tavaraa voi tuoda varaston aukioloaikoina suoraan varastolle. Edelleen on mahdollista tuoda lahjoitustavaroita myös helluntaiseurakunnan kirpputorille (ti, ke, pe 10-16).

Varaston sijainti

Varasto sijaitsee Pohjanpolku 1:ssä. (aja varastokompleksin sisäpihalle heti, kun käännyt Pohjanpolulle).

Kysy lisää Jarkolta 040 684 0496

 

Pika-apua Advikaan ja muualle Ukrainaan

Halusimme auttaa Advikan ukrainalaisia toimittamalla kylmästä kärsiville ihmisille apua pikana kumppanimme Betanian kautta. Monet ihmiset halusivat lahjoittaa erityisesti tähän tarkoitukseen. Apu ehti mennä perille ennen Advikan menetystä. Ensimmäisessä kuvassa lasti, joka meni Advikaan.

Apua heikoimmille

Kumppanimme Vladimir auttaa Ukrainassa heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä. Tapasimme hänet viime matkallamme Ukrainassa. Hänellä on ollut muutamia läheltä piti tilanteita avustusmatkoilla, mutta varjelus on ollut mukana.

Esittelymatkoja ja tukijoita

On ollut etuoikeus käydä viimeaikoina kertomassa eri yhteisöissä Ukrainan ahdingosta ja tarpeista. Kävimme Viitasaaren vapaaseurakunnassa pastori Juha Piipon kutsusta ja Viitasaaren helluntaiseurakunnassa Urho Paanasewn kutsumina. Kiuruvedellä vierailimme Matti Lappalaisen järjestämässä tilaisuudessa, jossa oli paikalla monia tahoja Kiuruvedeltä esim. LC, ev.lut ja helluntaiseurakunta. Oikealla (mobiili: alimpana) olevassa kuvassa olemme Viitasaaren ukrainalaisten Yanan ja Ilonan kanssa. Saamme yhdessä tehdä työtä Ukrainan hyväksi.

Myymme Ukrainassa painettuja huppareita ja T-paitoja Ukrainan hyväksi.

Kotisivutaivas Oy tukee Ukraina-työtä ostamalla Ukrainasta siellä painettuja Ukraina- tukituotteita. Tuomme paidat Suomeen seuraavavassa paluukuormassa. Tuemme Ukrainaa tilaamalla tuotteet sieltä ja kaikki tuotot menevät lyhentämättöminä Ukrainan hyväksi.
Huppari maksaa 50€ ja T-paita 30€. Ennakkotilauksia voi tehdä oheisen lomakkeen kautta. Kuvia paidoista ja huppareista on alla.

Tilattavat tuotteet