YHTEISHENGELLÄ
APUA UKRAINAAN

Pihtiputaalaisten ensimmäinen avustuskuorma

Toimenpiteitä ja Suunnitelmia 

Tarjouspyynnöt

Ajatuksemme on, että hankimme pieniä aggregaatteja perheiden tarpeisiin. Uskomme, että keskinäisellä yhteishengellä ukrainalaiset hyödyntävät aggregaatteja  sähkökatkojen aikana myös naapureidensa kesken.

Tällä hetkellä kartoitamme sopivia aggregaatteja ja olemme myös tehneet aggregaateista tarjouspyyntöjä. Yhden aggregaatin hinta tulee olemaan n. 400€.

Kuorma Ukrainaan

Viemme (ainakin) ensimmäisen kuorman Ukrainaan pihtiputaalaisin voimin. Tarkoituksena matkaan on lähteä tammikuun puolessa välissä, kun joulu Ukrainassa on ohitse (alkaa 7.1.23).

Oppaina matkalla Ukrainaan on helluntaiseurakunnan tukema Fidan lähettipariskunta Hekkalat Keuruulta. He lähtevät samaan aikaan omalla pakettiautollaan matkaan.

Kerromme tällä sivustolla blogikirjoitusten kautta hankintojen edistymisestä ja myöhemmin matkan edistymisestä ja avun perillemenosta ukrainalaisille perheille.

Ajoreitti

Ajoreitti kulkee reittiä Viro-Latvia-Liettua-Puola-Ukraina. Ukrainassa päämäärä on Betanian varasto Polyanassa. Betania toimittaa avustukset sotatoimialueille ja niiden lähistölle.

Avustuslastit kuljetetaan Ukrainassa turvallisuussyistä yöaikaan

Apu menee perille monia eri reittejä.